11 Comments

    1. Olay basit denge meselesi kısaca en başta 40 olanalrı fulle sonra 20leri sonra diğerlerini

      Beğen

    2. skil sayfanı açıp şekilde ki gibi dağılım yapıyorsun 40 fulle demek düşük olanları 2 ci sırada fulle. öncelik fullenecek sırada sonra düşük sayıları fulleyin

      Beğen

  1. Olay basit denge meselesi kısaca en başta 40 olanalrı fulle sonra 20leri sonra diğerlerini

    Beğen

    1. Full Defans skilini kullanabilirsin . Ataksız defans oyunda pek işe yaramaz defans yapabilmen için agro da lazım yani bossu tutamazsın atağın düşük olursa boss seni değil takımı dağıtır.)

      Beğen

      1. tesekkür ederim saglik lı bir bilgi def skillerinin isimlerini yazarmısın teşekkür ederim saygılar

        Beğen

      2. şuan meaide olduğumdan isimleri değilde daha basit bir şekilde anlatayım istersen skillerde defans ve hp veren tüm skiller defans ağırlıklıdır. ama bazen classının skilleri vardır yani o türe ait aktif olan skiller onları da sınıfında kullanarak görevilirsin. Benden tüm oyunculara tavsiye öncelikle tüm skilleri deneyin.Sıfırlama hakkınızı kullanmaya acele etmeden …Sonra bu skill tablolarından işinize en güzel hangisi yarar ona göre kendi skil temanızı oluşturun.

        Beğen

      1. hocam cok sagolun tesekür ederim son 1 sorum olacak kusura bakmayın agro için atak % kac olması lazım

        Beğen

      2. % olarak bir şey belirtmem zor her boss kızgınlık seviyeleri farklı raidleri görmüşündür. az çok her boss kendi arasında farklı mekaniklere sahip ve akıl motoru üzerinden tek vuruş ile tüm raidde etki eden skillleri var agroyu sağlayan basit skilleri fullersen rune +path dahil işine yarar diye düşünüyorum. devamlı olarak dmg vuran skiller var warrior defans türünde dönen bıçakların olduğu (TEMPEST RAGE ) skillini kullanabilirsiniz.

        Beğen

Yorum bırakın